SİİRT / BAYKAN - Baykan Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

ESKİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ ÇETİN AKTAR VE İBRAHİM HAKKI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRÜ MUSTAFA AYAZ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE "YARDIMSEVERLİK KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ. YARDIMSEVERLİĞİN YANI SIRA BAŞARILI,AHLAKLI BİR BİREY OLARAK TOPLUMDA YER ALABİLMENİN ÖNEMİNDEN SÖZ ETTİ. BU DEĞERLİ PROGRAMDAN VE ZİYARETLERİNDEN ÖTÜRÜ KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DİVÂNU LUGATİ'T-TÜRK ESERİNDEN ALINAN KELİMELERLE TÜM SINIFLARIMIZDA ''HATIRLATMA'' ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJEESİ KAPSAMINDA DİVÂNU LUGATİ'T-TÜRK ESERİNDEN ALINAN KELİMELERLE TÜM SINIFLARIMIZDA ''ANLAMINI BUL'' ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Ock

8-14 OCAK ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASINDA HAZIRLANAN PANO ÇALIŞMASI İÇİN ARKDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

BAYKAN İLÇE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA TIRAŞ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE "KARAYOLU VE TRAFİK GÜVENLİĞİ" KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ. BU FAYDALI SEMİNER İÇİN İLÇE POLİSİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde imam hatip liseleri arasında düzenlen “Ezan okuma” yarışmasında okulumuz öğrencisi Resul PEKEDİS 3.olmuştur. Kendisini tebrik eder çalışmalarına katkı sağlayan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

İMAM HATİP LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN HUTBE OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ CENGİZ KARAÇAY 4. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER ÇALIŞMALARINDA DESTEK VEREN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZDA TÜM SINIFLAR İÇİN VELİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ. YAPILAN TOPLANTI SONRASI VELİLER İLE ÖĞRENCİLERİN GENEL DURUMU İÇİN BİREBİR GÖRÜŞMELER YAPILDI.TOPLANTILARA KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZDA DAHA ÖNCE MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPAN ÇETİN AKTAR ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU. FİLİSTİN KONULU SEMİNER SONRASI CEMAAT ŞEKLİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE ÖĞLEN NAMAZI KILINDI. BU GÜZEL SOHBETTEN VE ZİYARETİNDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Öğrenci-Öğretmen-Veli ilişkilerini arttırmak , Öğrencilerimizi velilerimizi yakından tanımak adına veli ziyaretleri yapıldı. Bizlere kapılarını açan velilerimize,katılım sağlayan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Kas

YKS hazırlık test kitaplarından oluşan setlerimiz dağıtıldı.İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu Lisesi, İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, İzmit Atılım Anadolu Lisesi, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından okulumuz öğrencileri için gönderilen kitaplar için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA SİİRT ÜNİVERSİTESİNDEN DOÇ.DR. MEHMET HALİL SAĞLAM TARAFINDAN "SEZAİ KARAKOÇ VE DİRİLİŞ TEMASI" KONULU SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HOCAMIZA BU DOLU DOLU SÖYLEŞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında minnet, saygı ve özlemle anıyoruz.

Pano çalışması için okulumuz Kimya öğretmeni Derya MURAT'a teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına… 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN Pano çalışması için okulumuz Matematik Öğretmeni Büşra Gizem ERDOĞAN’a teşekkür ederiz.

Ekm