SİİRT / BAYKAN - Baykan Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

İmam Hatip Okulları Haftası Kuruluş Yıldönümü sebebiyle okulumuz öğretmen ve idarecilerinin katılımıyla ilimizdeki önemli zatların türbelerini ziyaret ettik. Şeyh-El Hazin Türbesi, Dua Tepesi, Tillo ,Hasya Nene Camisi ve İbrahim Hakkı Hazretleri türbeleri ziyaret edildi.

Ekm

OKULUMUZUN HER ALANINI ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMA ALANINI ARTTIRMAK ÜZERE DEĞERLENDİRİYORUZ. SORU ÇÖZÜM ODAMIZIN YANI SORA OKUL KORİDORLARIMIZA YERLEŞTİRDİĞİMİZ ÇALIŞMA MASALARI İLE ÖĞRENCİLERİMİZ DERS ARALARINDADA ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZME FIRSATI BULUYORLAR

Ekm

Okulumuz mescidinde Cuma Namazı sonrası Filistin’de vefat eden Müslüman kardeşlerimiz için dua programı düzenlendi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah dualarımızı kabul eylesin İnşallah

Eyl

Okulumuzda düzenlenen Mevlit Kandili programına katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.Günün anlam önemini belirtmek üzere misafirimiz Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Abdülkadir KARAKUŞ sohbette bulundu.Kuran Tilaveti,Mevlid-i Şerifin okunması,dua ve ilahilerle devam eden programımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Vahap GÜLMEZ’in Sayın Abdülkadir KARAKUŞ Hocamıza plaket takdimi ile son buldu.Ayrıca Şube Müdürlerimiz ,Okul Müdürülerimiz ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ederiz.

Tem

Hakkari ilinde yapılan Bocce Anadolu Yıldızları Türkiye şampiyonasında öğrencilerimizden "Yunus Emre Zeren ve Mehmet Emin Uğur" Yarı finale yükselerek Samsun'da yapılacak olan müsabakalara katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, Çalışmalarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz "Sezai ERGÜL"e teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE TÖRENİMİZ İLE SONA ERDİ. BİR DÖNEMİ DAHA BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZE YAZ TATİLİNDE DİNLENMENİN YANI SIRA BOL BOL DERS ÇALIŞMALARINI,TEKRAR ETMELERİNİ SÖYLEYEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ RECEP ÇAKAZ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ BİR TATİL GEÇİRMESİNİ DİLEDİ. 11-C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN "MUHAMMED KEREM EROL" A ÜSTÜN BAŞARI BELGESİNİ VE ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ.
-TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEKRAR İYİ TATİLLER DİLERİZ.-

Haz

2022-2023 EĞİRİM ÖĞRETİM YILI 12.SINIFLARIMIZ İÇİN MEZUNİYET PROGRAMI DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER, ÖĞRENCİLERİMİZE 17-18 HAZİRAN GİRECEKLERİ YKS SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

İş sağlığı ve güvenliği tedbirleri kapsamında bazı tedbirler alındı. öncelikle yangın tüplerimizin tamamının dolumunu sağladık. Devamında okul merdivenlerine kaydırmaz zemin bantları takıldı.

Haz

SENE BAŞI TOPLANTILARIMIZDAN ALDIĞIMIZ KARAR İLE KOÇLUK SİSTEMİNİ UYGULAMAYA BAŞLADIK. ÖĞRETMENLERİMİZE  AKADEMİK BAŞARILARINI TAKİP ETMEK ÜZERE BELİRLİ SAYIDA ÖĞRENCİLER YÖNLENDİRDİK. AYRICA BELİRLİ GÜNLERDE SORU ÇÖZÜMÜ SAATİ UYGULAMASI İLE BU ÇALIŞMALARA DESTEK SAĞLANDI.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE İDARESİ İLE "PEYGAMBER EFENFİMİZ'İN (SAV) EĞİTİM ANLAYIŞI KONULU MAKALE TARAMASI YAPILDI.

May

Okulumuza Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Sn. Nihat ALTUNÇ ,  ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Sn. Sebahattin ATAKER , Sn. Mehmet Ali EROL  ziyarette bulunmuşlardır. Öğretmen ve öğrencilerimizin Kuran dinletisinden sonra Sn. Sebahattin ATAKER Öğrencilerimize "CÖMERTLİK" konulu sohbette bulundu. Türk Kızılar Siirt Derneğinin desteği ile okulumuz tüm öğrencilerine giysi yardımında bulunuldu. Kendilerine öğrencilerimiz adına ziyaretlerinden ve hediyelerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

May

SİİRT İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN "BUGÜN BÜTÜN CAMİLERDE MİHRAP VE MİNBERDE “GENÇLER” VAR. " PROGRAMINA CUMA NAMAZINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE KATILIM SAĞLAMIŞ OLDUK.

OKULUMUZ 11.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN MUHAMMED ARTUÇ BAYKAN HAVEL MAH. CAMİİNDE ,

YİNE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN RESUL PEKEDIS VEYSELKARANİ BELDESİ HZ.BİLALİ HABEŞİ CAMİİNDE CUMA HUTBELERİNİ OKUDULAR.

ÖĞRENCİLERİMİZİ YETİŞTİREN,ÇALIŞMALARINA BÜYÜK KATKI SUNAN İHL MESLEK ÖĞRETMENİMİZ ZEYNELABİDİN HATUNANA'YA EMEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ İDARE VE ÖĞRETMENLERİ İÇİN ETKİLİ SUNUM SEMİNERİ DÜZENLENDİ. KATILIM SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ KAPI,PENCERE,DUVARLARINDA EDEBİYATIMIZIN BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLERİ YER ALIYOR. KIYMETLİ ŞİİRLER ,ŞAİRLERİMİZİN HAYATI ÖĞRENCİLERİMİZİN DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARINDA GÖRSEL OLARAK DESTEK SAĞLAMASI İÇİN YER ALIYOR.

May

OKULUMUZUN BAHÇESİNDE ZEYNELABİDİN HATUNANA HOCAMIZIN KATKILARIYLA BELİRLİ ALANLARA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILDI.BAHÇEMİZ TOPRAKLARINA ÇİÇEKLERİN YANISIRA SEBZE-MEYVE FİDANLARI EKİLEREK DAHA VERİMLİ HAL ALMASI SAĞLANDI.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.