SİİRT / BAYKAN - Baykan Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

OKULUMUZ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN RESUL PEKEDIS SİİRT İLİ "EZAN OKUMA " YARIŞMASINDA İLDE 3.OLMUŞTUR. VAN İLİNDE DÜZENLENEN BÖLGE FİNALİNE KATILIM SAĞLAMAYA HAK KAZANMIŞTIR. ÇALIŞMALARINDA DESTEK VEREN ARAPÇA ÖĞRETMENİMİZ EMRULLAH ÖZDEMİR, OKULUMUZDAN GİTMESİNE RAĞMEN YANIMIZDA OLAN ZEYNELABİDİN HATUNANA'YA ,İDARECİLERİMİZE VE DESTEK SAĞLAYAN BAYKAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ "BEYİT EZBERLEME" KONULU PANO ÇALIŞMASI DÜZENLENDİ.
DERSLERDE UYGULAMALI ÇALIŞMA ARDINDAN GÖRSEL ÇALIŞMA DÜZENLEYEN EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ ABBAS AKYÜZLÜ'YE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuz Siirt genç erkekler okullar arası Bocce petank Turnuvalarında Siirt İl Birincisi olmuştur .

Ayrıca Siirt genç erkekler okullar arası volo basamak müsabakalarında öğrencimiz Kadir SARSILMAZ ikinci olmuştur.

Ve Mardin'de yapılacak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Çalışmalar boyumca fedakarlık gösteren Beden Eğitimi öğretmenimiz Sezai ERGÜL'e teşekkür eder Öğrencilerimizi emeklerinden gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Vahap GÜLMEZ ve Şube Müdürülerimiz Osman SEVEN ve Turan ŞAHİN okulumuzu ziyaret ettiler Öğretmenlerimizin istek ve arzularını dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA DÜZENLENEN 18MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ GÜNÜ PROGRAMINA KAYMAKAMIMIZ SN. EMİN BAĞLI VE İLÇE PROTOKOLÜ KATILIM SAĞLADI.ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN TİLAVETİ , ŞİİR DİNLETİSİ, TÜRKÜ, ORATORYO GÖSTERİLERİNİN DEVAMINDA ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ. PROGRAM İÇİN EMEK VEREN EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ ABBAS AKYÜZLÜ'YE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Deprem değil tedbirsizlik öldürür

Deprem tatbikatı okulumuzda başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. İlk alarm sesi ile Çök-kapan-tutun pozisyonu alınmış, ikinci alarm ile okulumuz tahliye edilerek uygun toplanma alanlarında öğretmenlerimiz tarafından gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

HAYIRLI RAMAZANLAR

Mrt

OKULUMUZ MESLEK TANITIMI SEMİNERLERİ KAPSAMINDA MİSAFİRİMİZ OLAN BAYKAN İLÇE MÜFTÜSÜ SN. İSMAİL NUMANOĞLU ÖĞRENCİLERİMİZLE SOHBETTE BULUNDU. İHL MESLEKLERİ TANITIMINI YAPTI.KENDİSİNE BİLGİ DOLU BU FAYDALI TANITIM SEMİNERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesinde bu ayki konumuz olan DEYİMLER VE ATASÖZLERİ OKUMALARİ kapsamında tüm sınıflarda "Anlat Bakalım" etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuz mescidinde Miraç Kandili Programı düzenlendi. Ayrıca programımızda 6 Şubatta yaşadığımız asrın felaketinde vefat eden kardeşlerimiz için okulumuz imam hatip dersleri öğretmenimiz Zeynel Abidin HATUNANA mevlit okudu öğrencilerimiz tarafından Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletisi yapıldı. Tüm İslam aleminin Miraç kandilinin hayırlara vesile olmasını diler, Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

Ock

SOSYAL ETKİNLİK HAFTAMIZDA TÜM SINIFLARDA KELİME OYUNU OYNANDI.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN 16ÖĞRENCİMİZİN YARIŞTIĞI BİREBİR EŞLEME İLE OLUŞTURULAN TURNUVADA "MUHAMMED ÖMER ÇAYIR" BİRİNCİ OLMUŞTUR. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ock

SOSYAL ETKİNLİK HAFTASI ÇALIŞMALARIMIZDAN BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ock

OKULUMUZ MESCİDİNDE REGAİP KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ. İHL MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİMİZ ZEYNELABİDİN HATUNANA'BIN KURAN OKUMASI, ÖĞRENCİLERİMİZİN İLAHİLERİ VE MEVLÜT İLE PROGRAM SON BULDU. EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDER, TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KANDİLİNİ KUTLARIZ.

Ock

ESKİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ ÇETİN AKTAR VE İBRAHİM HAKKI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRÜ MUSTAFA AYAZ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE "YARDIMSEVERLİK KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ. YARDIMSEVERLİĞİN YANI SIRA BAŞARILI,AHLAKLI BİR BİREY OLARAK TOPLUMDA YER ALABİLMENİN ÖNEMİNDEN SÖZ ETTİ. BU DEĞERLİ PROGRAMDAN VE ZİYARETLERİNDEN ÖTÜRÜ KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.